Dead poets society

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Minulosť nezmeníš

Je taká akú som nikdy nestretol napriek tomu ,že som ich stretol veľa a to ma prenasleduje ako nočná mora. Zmeň miesto, čas..Zmazal by som minulosť pre teba a našu budúcnosť no minulosť nezmeníš..Zabudni, oslepni povznes sa nad ňu...predsa vieš, že naše city sú viac ako čokolvek čo sa stalo...chyboval som, kto nie? Hanbím sa za tie nočné stretnutia..mory...Nenávidím, nevidím, nepoznám...pochop. Si jediné svetlo, to ktoré rozsvietil v mojom živote žiaru...Od momentu kedy som pocítil ,že ťa milujem môj život nadobudol iný smer, iný cieľ. Jediná priorita ostať s tebou navždy, robiť ťa šťastnou nič iné nechcem..Kvoli tebe láska spravím čokolvek pretože len s tebou môj život má ozajstný význam..Trhá mi srdce keď sa trápiš no chápem prečo, sám prežívam občas to isté no viem že pre teba to je ťažšie..Čas zahojí všetko, čas dokáže meniť veci tak vydrž ja ti pomôžem budem stáť pri tebe vždy keď to budeš potrebovať. Utriem každú slzu na tvojom líci, budem s tebou preciťovať každý okamih bolesti do doby keď už bolesť existovať nebude a budeme len my. Nechcem ti spôsobovať trápenie nato som o teba nebojoval, chcem vidieť len úsmev navždy len úsmev na tej najúžasnejšej tvári na svete...

Last Romance | stály odkaz

Komentáre

  1. jééééj
    :-)
    publikované: 02.11.2009 14:03:55 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Oliver, nielen minulosť, ale aj iné veci nezmeníš... Možno osud,
    možno predurčenie, možno cestu života.
    Ľúbit znamená aj prijať veci také, aké sú. Nechcieť ich meniť, láska je totiž nepremenná konštanta, buď je alebo nie je.
    publikované: 03.11.2009 01:09:23 | autor: Rozprávka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    publikované: 07.11.2009 16:59:55 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014